fbpx

staldpiller

Træpiller til hesteboksen

Hos DK Strøelse forhandler vi staldpiller fra Vida. Staldpiller er en type træpiller som er specielt velegnede som strøelse i hesteboksen. 

Vida ströpellets er specielt udarbejdet til brug i hestestalden. Det betyder at man som hestejer får en type træpiller, der yder det absolut bedste. 

Se vores fulde udvalg af strøelse i vores webshop.

Staldpiller

Hvorfor vælge staldpiller?

Når man vælger piller som strøelse, får man en bund der er nem at vedligeholde. Vida Ströpellets har en utrolig høj sugeevne og skaber samtidig en blød madras til hesten, uden at gå på kompromis med staldmiljøet. 

Træpiller støver mindre en andet strøelse, og vælger man staldpiller får man en type træpiller der har specielt fokus på at skabe et bedre miljø i staden for både dig og din hest. Samtidig er pillerne med til at formindske ammoniak, hvilket også forbedrer indeklimaet. 

Sundere staldmiljø

Når man benytter en type strøelse hvor der er fokus på at forbedre indeklimaet, får man helt naturligt et sundere staldmiljø. 

Indeklimaet er en vigtig faktor, når man har heste på stald, da et dårligt indeklima bidrager til udvikling af luftvejssygdomme. Dette mindskes når man fokuserer på god strøelse i boksen.